Ingin mencari pendapatan tambahan?

Affiliate Partner RPH365

Affiliate Partner RPH365

Harness the Power of Partnership, Reap the Rewards.

Apakah Affiliate Partner RPH365?

Di bawah program Afiiliate Partner kami, mana-mana individu boleh mendaftar dan mempromosi perkhidmatan RPH365. Affiliate akan dibayar komisen.

Apakah perkhidmatan yang disediakan oleh RPH365?

Sistem RPH365 berupaya menjana RPH lengkap setahun. RPH yang dijana terus disusun mengikut jadual waktu guru. Bahagian minggu, tarikh, hari, masa dan kelas ditaip secara automatik oleh sistem.

Berapakah komisen yang akan diterima?

Affiliate Partner akan menerima 2 jenis komisen. Pertama, daripada harga jualan RPH subjek. Kedua, daripada harga Pakej perkhidmatan.

Contoh Pengiraan Komisen

Cikgu A menjana RPH lengkap untuk 6 subjek. Harga RPH adalah RM 180. Pakej yang dikenakan Pakej Premium adalah RM 150. Komisen untuk RPH subjek RM 36 dan komisen untuk Servis perkhidmatan RM 30. Jumlah komisen diterima RM 66.

Bilakah Affiliate Partner akan dibayar?

Komisen Affiliate Partner akan dibayar pada minggu pertama bulan seterusnya. Contohnya, jumlah komisen pada bulan Mac 2024 akan dibayar pada minggu pertama bulan April 2024. Jumlah pembayaran minimum adalah RM 80.

Bagaimana Affiliate ‘track’ jualan?

RPH365 menyediakan web panel khas untuk Affiliate Partner melihat statistik klik, rekod jualan dan rekod pembayaran yang lengkap.

Siapakan kumpulan sasaran RPH365?

Kesemua guru Sekolah Rendah dan Sekolah Menengah di Malaysia. Sangat ramai dan anda berpeluang untuk meneroka pasaran yang sangat besar.

Bagaimana cara untuk mempromosikan RPH365?

Setiap Affilate Partner akan mempunyai link khas sendiri. Link tersebut perlu disertakan sekali dalam setiap iklan yang dibuat. Pengguna yang masuk ke website RPH365 melalui link khas itu akan direkodkan di bawah nama Affiliate berkenaan.

Tempoh masa ‘cookies’ RPH365

Tempoh cookies RPH365 adalah selama-lamanya. Ini bermaksud mana-mana pengguna yang mendaftar melalui link khas affiliate pada bila-bila masa akan direkodkan di bawah nama affiliate berkenaan.

Bagaimana pembayaran akan diterima?

Pembayaran komisen adalah melalui bank transfer sahaja. Affiliate Partner diminta untuk meletakkan maklumat akaun bank di dalam panel Affiliate.

Di mana pengiklanan dan promosi boleh dibuat?

Affiliate Partner boleh mengiklan di laman web, media sosial (Youtube, FB, Instagram, TikTok dan lain-lain), messaging flatforms (WhatsApp, Telegram, Skype dan lain-lain), SEO, PPC dan melalui cara offline.

Bolehkah Affiliate mendaftarkan akaun pengguna?

Pengguna perlu menggunakan akaun sendiri. Affiliate boleh membantu mendaftarkan akaun dengan memberi penjelasan langkah yang sebetulnya dalam mendaftar.

Apakah tanggungjawab Affiliate?

Selain mempromosi perkhidmatan RPH365, Affiliate perlu memahami 100% proses sistem penjanaan RPH berdasarkan jadual waktu yang disediakan oleh RPH365.  Affiliate juga perlu memberi penerangan kepada pengguna yang berpotensi.

Make Teacher’s Life Easier

Berminat menjadi Affiliate?

Berminat menjadi Affiliate?

Hubungi kami untuk maklumat lanjut.